Zurück

In den Warenkorb

Empfehlung per E-Mail versenden

Probeexemplar anfordern

Gerne schicken wir Ihnen ein Probeexemplar an die angegeben Adresse.
Acken, D: Cedar and Salt

Acken, D: Cedar and Salt

Vancouver Island Recipes from Forest, Farm, Field, and Sea

vonAcken, DL | Lycopolus, Emily
Englisch, Erscheinungstermin 24.09.2019
INAKTIV
nicht mehr auf Lager

eBook

11,99 €
(inkl. MwSt.)

Buch (gebunden)

40,50 €
(inkl. MwSt.)

Informationen zum Titel

978-1-77151-295-4
24.09.2019
2019
eBook
320
Englisch
Kochen: spezielle Diäten, Unverträglichkeiten, Vegane Küche und Veganismus, Kochen / Essen nach Zutaten: Obst und Gemüse
A Globe and Mail Top 100 Book that Shaped 2019
Winner of a 2019 Alcuin Society Award for Excellence in Book Design
Winner of a 2020 Gourmand World Cookbook Award in Canada
Finalist for a 2020 Taste Canada Award
Finalist for a 2020 BC Yukon Book Prize Homegrown, modern recipes that feature the most treasured local ingredients from Vancouver Island’s forests, fields, farms and sea. Off the shore of Canada’s west coast lies a food lover’s island paradise. Vancouver Island’s temperate climate nurtures a bounty of wild foods, heritage grains, organic produce, sustainable meats and artisan-crafted edible delights. This thoughtfully curated, beautifully photographed contemporary cookbook brings Vancouver Island’s abundant food scene into the kitchens of home cooks everywhere. Whether it’s fresh blackberries, foraged chanterelles and fiddleheads, freshly harvested spot prawns or oysters, line-caught spring salmon, grass-fed beef, or cultivated foods like heritage red fife wheat, these recipes highlight the most sought-after ingredients on the island while honouring the producers and artisans dedicated to sustainable and ethical producing and harvesting. Try recipes like Craft Beer–Braised Island Beef Brisket, Nettle and Chèvre Ravioli, and Beetroot and Black Walnut Cake featuring Denman Island Chocolate. Divided into four sections—forest, field, farm, and sea—Cedar and Salt places the most excellent local ingredients on a pedestal—and then onto your plate.
Emily Lycopolus is a recipe developer, the author of six olive oil-focused cookbooks, a level two olive oil sommelier, and the co-founder of eatcreative.ca, a food-driven creative content agency, and the founder of The Olive Oil Critic (oliveoilcritic.com). Her family owns an olive grove in central Italy, where her love of olive oil began. She lives in Victoria, BC.
Kundenmitteilung
EU-Datenschutzgrundverordnung

Die DSGVO stärkt die Datenschutzrechte europaweit für uns alle. Bei vub haben wir aus diesem Anlass unsere Datenschutzerklärung grundlegend verändert:

  • Wir stellen noch übersichtlicher dar, wie und wofür wir personenbezogene Daten verarbeiten (wenn überhaupt, denn das Verwerten Ihrer persönlichen Daten ist überhaupt nicht unser Geschäft!).
  • Wir informieren in unserer neuen Datenschutzerklärung über die Kundenrechte.
  • Wir haben die Datenschutzerklärung übersichtlicher gestaltet.
  • Ab dem 25. Mai 2018 können Sie in Ihrem Kundenkonto im Menü unter „mein vub - Einstellungen“ den gewünschten Datenschutz selbst einstellen.

Bei Fragen wenden Sie sich bitte jederzeit an unseren vub-Kundenservice und Ihre bekannten Ansprechpartner unter premiumservice@vub.de.

Bestätigung